Jogosítvány, szemüveg, hogy kellene?
Ezt az orvosnál nem kellett volna eleve jelezned hogy szemüveges vagy? Nem bántani akarlak, de ha nem látod rendesen az utat/műszerfalat stb nem csak magad veszélyezteted. Egyébként biztos hogy vissza kell menned az orvoshoz, hogy ráírják. Ha szerencsés vagy, és mondod h elfelejtetted ráíratni a szemüveget, talán lesz olyan rendes az orvosod hogy nem kér el újabb összeget.
Ha kontaktlencsét is hordasz, arról is szólnod kell, hogy azzal is vezethess. (Legalábbis nekem 2 éve még így volt)
mondtam neki hogy van szemüvegem, megnéztük szemüveg nélkül, azzal láttam a vonalig , és erre mondta hogy ezzel még pont beleférek abba hogy ne írja rá hogy szemüveges
megnéztük szemüveggel is, azzal meg a vonal alatt is mindent
csak azon lepődtem meg, hogy azt mondták ma bent, ha nincs rá írva a papírra hogy szemüveg, akkor nem tehetem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!