Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány, szemüveg, hogy...

Jogosítvány, szemüveg, hogy kellene?

Figyelt kérdés
Most jelentkeztem autóvezetési tanfolyamra, orvosi vizsgálat is megvolt, pont a vonalig tudok olvasni,tehát nem írták rá a papírra hogy szemüveges, viszont van szemüvegem, és én úgy gondoltam hogy felteszem én majd ha vezetek, viszont azt mondták bent az autós iskolába, ha nincs rá írva az orvosi papíromra, akkor nem tehetem fel a szemüveget, és menjek vissza az orvoshoz és írassam rá a papírra hogy szemüveg.
2014. jan. 9. 18:52
 1/5 anonim válasza:

Ezt az orvosnál nem kellett volna eleve jelezned hogy szemüveges vagy? Nem bántani akarlak, de ha nem látod rendesen az utat/műszerfalat stb nem csak magad veszélyezteted. Egyébként biztos hogy vissza kell menned az orvoshoz, hogy ráírják. Ha szerencsés vagy, és mondod h elfelejtetted ráíratni a szemüveget, talán lesz olyan rendes az orvosod hogy nem kér el újabb összeget.

Ha kontaktlencsét is hordasz, arról is szólnod kell, hogy azzal is vezethess. (Legalábbis nekem 2 éve még így volt)

2014. jan. 9. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:

mondtam neki hogy van szemüvegem, megnéztük szemüveg nélkül, azzal láttam a vonalig , és erre mondta hogy ezzel még pont beleférek abba hogy ne írja rá hogy szemüveges

megnéztük szemüveggel is, azzal meg a vonal alatt is mindent

csak azon lepődtem meg, hogy azt mondták ma bent, ha nincs rá írva a papírra hogy szemüveg, akkor nem tehetem fel

2014. jan. 9. 19:19
 3/5 anonim válasza:
Érdekes orvos.. Szerintem inkább menj vissza hozzá, ha biztonságosabbnak érzed azt vezetés közben ha rajtad lehet a szemüveged.
2014. jan. 9. 19:38
 4/5 A kérdező kommentje:
inkább az lesz hogy visszamegyek, csak ezen lepődtem meg hogy nem vehetem fel a szemüveget, ha nincs rajta a papíron...
2014. jan. 9. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért olyan furcsa ez?
2014. jan. 9. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!