Van még olyan, hogy taxi előrendelés?

Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, vagy írj nekik emailt, ott biztos tudnak választ adni.
Meg függ attól is, hogy melyik városba (gondolom Bp.).

Hát nemtom, Pesti vagyok, vagyok, én saját autóval járok mindenhova, szilveszterkor is, mert inkább szarok a piára, de franc fogja letenni az autót és pont a taxisok miatt, mert szilveszterkor a legnagyobb szemetek. De aki nem fért be hozzám, de egyszerre akartak menni, eddig mindig tudtak taxit szerezni, mindegyik szilveszteren és több alkalommal is az estén... Viszont szilveszterkor vannak a legpofátlanabb lehúzások a taxisok részéről.
Na de a lényeg h én ilyen problémával még nem találkoztam :O LEhet ugyanazokat hívtátok... Van egy rakás taxiscég. Taxi 4, 2000, Plus, 6x6, stb.. Rengetegen vannak. Na de hát próbáld meg, hogy felhívod őket, aztán taxit kérsz, nemtom lesz-e olyan taxis, aki több napos hívásra kimegy, főleg szilveszterkor, amikor fürdik a fuvarban.

Am én láttam tavaly a nagy taxistüntetést. Hidd el van elég taxi :D :D :D
Én akkor beszartam h mennyien vannak. Meg rendszeresen járok a Dózsa György úton, a Syma csarnok előtt is elszoktam menni. Bármiféle rendezvény van, hatalmas, végeláthatatlan hosszú sor végig taxikkal. Rengetegen vannak, nem férnek el egymástól. Én inkább azon csodálkozom h élnek meg a taxisok h ennyi van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!