Egy Mercedes Sprinter befér egy átlag parkolóházba?
Figyelt kérdés
Egy ugyan ilyen kivitelű autó beférne?Ugyanis majd egy parkolóházba kéne behajtanom, de állítólag van magasságkorlátozás, de azt nem tudom mekkora autóval lehet behajtani.Szerintem ez nem olyan magas , de nem tudom mekkora autókat engednek be ezek a magasságkorlátozó kapuk úgy általában?
2013. dec. 15. 18:28
1/6 anonim válasza:
A legtöbb helyen 2,2 m-es magasságkorlátozás szokott lenni. Ha abba belefér...
2/6 anonim válasza:
Mi a múltkor a 9személyes Fiat Ducato-val nem fértünk be az Arénba pláza parkolójába úgyhogy kb egy magasak szóval nem hiszem...
3/6 4165 válasza:
Nem. A puttonyosoknál már problémás a tetőantenna is. Ennek más hely kell, sajnos.
4/6 anonim válasza:
Ekkora autónàl már nem árt belelesni a forgalmiba indulás előtt, esélyes, hogy nem mindenhová fér be a magassága miatt.
5/6 4165 válasza:
#4:
A forgalmiból milyen módon derül ez ki?
Napi 5-10et látok. Nem értelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!