Jogosítványom lehet még? Már 4éve elkezdtem.
A sikeres vizsga után kapott igazolásod megvan?
Hívd fel az NKH-t, ők megmondják a tutit. De ha újra kell kezdeni, akkor teljesen biztos, hogy nem lesz meg január közepére. Az EÜ tanfolyam 3 nap lett volna még pluszban, miért nem csináltad meg?
Minek neked jogsi ha így állsz az egészhez.
Barátom én a kedvenc vérrel verítékkel szerzett motorom adtam el csak hogy meg legyen a pénz a jogsira. De neked minek??
Nem számít a vöröskeresztes elsősegély-vizsga, ha megvan a KRESZ+rutin+forgalmi 2 éven belül, akkor jogosult vagy átvenni a vizsgaigazolást, miután bemutatod a vöröskeresztes papírt. Az csak egy feltétel, nem számít a vezetési vizsgákba (akinek van jogsija, nem is kell bemutatni, csak a jogsit). Persze le kell tenni.
Miután ezt az igazolást megkaptad, bármelyik okmányirodába be kell fáradni az orvosi alkalmassági papírral együtt, és 4000-ért már csinálják is a jogsit.
A jogosítványodon a forgalmi vizsgád napja fog szerepelni, mint vizsga időpontja (2011-es dátum), így a kezdő 2 évedet rögtön át is ugrottad (bár nyilván mivel nem vezettél, ajánlott kezdőként kezelni magad). Az orvosi papír valamikor 2019-ben fog lejárni, hiszen 2009-ben kellett csináltatnod (ha 10 évre kaptad), vagyis 5 év múlva új orvosi+új jogsi lesz szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!