Miért ilyenek a "magyarok"?
mer mi a bajod ha nem teszik el leeht huzni külföldre csodanépedhez.
Germánok kiroályok, de lemaradás 20 év mint monták régi bmw 20 év az it uj azér menö.
ha nemt tutsz vezetni 4000 köpcentiset ne szolj be. a sportkipufogo a forma 1 ben is hangos.
szetintem nem tudod mi abajod a suzukidban semi se jo neked nem ültél még AUTOBAN,.
az a bajok eltolnak a általad roncsnak vélt kocsik tégedet és hiába nyomsz nem mensz elöre de bezabál 15 litert neked a 800 köpécenis vasad.
nekem most ki lett szedve katalizátor 30 ezret kaptam érte be lett hegesztve egy 50 es átvezeto olyan hangja van 5 km re halották mikor este elmentem egy probakörre felklet Bálint comborám is rá. de tetszett neki mondta jo.
ez egy filing.
Kérdező te meg túl sokat foglalkozol másokkal. Törődj a saját dolgoddal. Nem szabad beképzeltnek lenni, lenézni másokat. Ez sokkal nagyobb baj szerintem, mint a te "gondjaid". Bár nekem lenne ez a legnagyobb gondom. Irigyellek komolyan mondom.
Na nem vagyok egy tuningbetyár, teljesen sima, gyári autóm van, de épp most húzott el így éjfél után 10 perccel a ház előtt egy hangos honda, de az az igazi patkányhanggal, szar kipufogójával, meg a sok tuningbetyár hondás, suzukis, ilyen olyan roncsaikat feltuningolják, nagy hanggal, füsttel szlalomoznak a kocsik között. De én ezeket leszarom. Ha neki ez így jó, akkor ki vagy te, hogy leszóld ezért? Ha kaját nem adsz neki, semmi jogod leszólni senkit!!! Vannak akiknek ez okoz örömöt és kis pénzből csak ennyit sikerült. Ha nem tetszik, vegyél nekik Porsche-t, Maserati-t és persze tartsd is fenn!
Az első válaszolónak: azt hiszem ennyi hibával se láttam még mondatot leírva.
"Kérdező te meg túl sokat foglalkozol másokkal. Törődj a saját dolgoddal. "
Speciel engem is idegesít, amikor egy babakocsiban alszik egy csecsemő és egy traktor hangú és faszú menő csávó felkelti a szarjával, mert tuningoltatja a piros lámpánál és repülő rajtot vesz, csak azért, hogy észrevegyék. Na az ilyennek száradjon le a fa..sza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!