Itt vagyok biciklivásárlás előtt és nemtudom melyik bringát vegyem. Tudnátok segíteni?
A lényeg hogy, a biciklin hidraulikus tárcsafék legyen lehetőleg nem bóvli 18"-os vázméret (16-os is szóbajöhet) és ha lehet akkor már jól is nézzen ki. Lehetőleg nelépje át a 130.000-es határt. itt van 2 ami szóbajöhet: [link]
Nekem a fehér tetszik. Az a sárga engem taszít.
Mondjuk nő vagyok.
Magellan felszereltség minőségét tekintve jobbnak tűnik. Egy normális hidraulikus fékszett 30000 körül van, tehát fontos hogy legyen hozzá alkatrész. Shimanohoz meg van. Tektro Draco-hoz kérdéses.
Magellan váz nem tudom mennyire jó, nekem 2008-an Mongoose Otero van, azzal nagyon meg vagyok elégedve(bár a szar fékek miatt szívtam vele, pár100ft-os alkatrész miatt kelletett lecserélni őket...)
Viszont ennyiért már majdnem lehet venni ösztelósat is, sokkal kényelmesebb a jó magyar aszfalton. Terepen meg főleg :) Legalábbis nekem anno 130-volt(azóta kopó alkatrészek kivételével fékek lettek csak cserélve, gyári mechanikusról hidraulikusra).
Már bocs, de hüle vagy?
A Magellán sokkal jobb ár/érték arányú.
Az eredeti ára eleve 85.000Ft-tal több, mint a másiknak. Sokkal jobb a felszereltsége is.
A Mongoose-on jóval gyengébb alkatrészek vannak és mindössze kb 6000Ft-tal kerül többe.
De te tudod, én tuti a Magellant venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!