Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ilyen?

Szerintetek létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a jogosítványt, de még mindig nem fejeztem be! Ha beülök az autóba egyből remeg kezem lábam és hatalmas félelem érzet kap el! A közúton való közlekedéssel már nincs problémám, de a városban egyszerűen leblokkolok! Ülök a kormány mögött tudom mit kellene tennem, mégis sokszor csak nézek előre és azon kapom magam, hogy fogalmam sincs mit csinálok! A parkolásoknál egyszerűen rettegek, nem maga a parkolástól hanem inkább attól, hogy összetöröm a parkolóban álló autót ami mellé vagy közé be kéne állnom! Tudom mit kellene csinálnom de olyan szinten stresszelek, hogy semmi sem sikerül bármennyire is szeretném! Az oktatóm folyamatosan kiabál (nem csak velem persze mindenkivel)de mégis ettől sokkal jobban ideges leszek és nem tudom végre hajtani a feladatokat! Most Úgy vagyok, hogy feladom az egészet mert egyszerűen ez nekem nem megy! Létezhet ilyen félelem vagy csak be beszélem magamnak talán...

2013. nov. 12. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Akkor ne vezess! Nem alkalmas mindenki a vezetésre.
2013. nov. 12. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Téged vagy a vezetés stresszel ennyire, vagy az oktatód. Az egyiket le kell cserélni.
2013. nov. 12. 21:09
 3/3 K Andi válasza:
Semmiképp ne add fel, sokat kell még gyakorolnod de biztos nem ennél a tanárnál. Nekem sem ment a vezetés sokáig, a tanárom lekezelően beszélt szinte sohasem mondta, hogy valamit is jól csinálnék ezért a kevéske önbizalmam is elszállt. Mikor tanárt szerettem volna váltani kijelentette, hogy nála csak rosszabbat fogok találni, de szerencsére nem így lett. A mostani tanárommal sokkal jobban érzem magam, remélem egyszer majd a vizsgám is sikerül. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy amíg nem elégedett a tanárával, addig keressen másikat, nekem ez a tapasztalat sajnos nagyon sok pénzembe került - már rengeteg pótórát vettem, de ha a ennél a tanárnál kezdek már rég meglenne a jogosítványom.
2013. nov. 16. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!