Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán mely tételeke...

Forgalmi vizsgán mely tételeket kérdezik a műszaki részből?

Figyelt kérdés
Csak a 4 kötelezőt?
2008. júl. 9. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikro én 4 évvel ezelőtt vizsgáztam akkor vezették be, h ott is le kell az autót ellenőrizni és akkor csak azt, amit rutinvizsgán is kötelezően tudnod kell.

Kerekek, fék, kormány, lámpák. Ezek az elindulás előtti teendők, később ülés,tükör beállítás, biztonsági öv ( ezeket én már menet közben csinálom 4 éves jogsival :) ) Volt mé egy féktesz még mielőtt kimentem a forgalomba, a kifelé vezető úton egyesben megfékezed az autót. De az oktatód úgyis megmondja ha kérdezed.

2008. júl. 9. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem forgalmi vizsgán nincsenek tételek (vagyis csak az útvonalakról). Legalábbis én egy éve csináltam és nekem csak a kötelezően ellenőrizendő dolgok voltak, lásd előző válaszoló.
2008. júl. 9. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 1 éve vizsgáztam és nem kellett semmi ilyesmit mondanom... Sőt az oktatóm mondta, hogy el sem kell mondani az ellenörzéseket, csak körülnézni és mondani, hogy minden rendben van az autóval. Utánna elindulás és egy fékezés, és mondani: fél rendben. De gondolom a vizsgabiztos mindent megkérdezhet, szóval azért készülj rá.
2008. júl. 10. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudom nevetséges de tőlem csak annyit kérdezzett hogy hol kell beönteni az ablakmosó folyadékot.Megmutattam és ezzel kész.
2008. júl. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!