Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik autós iskolába vizsgázzam?

Melyik autós iskolába vizsgázzam?

Figyelt kérdés
Olyan autós iskolát keresek ahol rendesek és tényleg oktatni akarnak és CSAK akkor húznak meg ha tényleg nem jól csinálok valamit és nem azért, hogy minél több pénzt zsebeljenek be!
2009. nov. 16. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nehéz megmondani, mert azt sem tudom,merre élsz :)

Én azt csináltam, hogy azokat az ismerőseimet,akiknek már volt jogsijuk, megkérdeztem,hogy kit ajánlanak, és az alapján döntöttem. Minél több infót gyűjtöttem,mert tudtam,hogy ez nagyon fontos döntés, akár az is múlhat rajta, hogy szeretni fogom-e a vezetést vagy megutálom örökre vagy talán el se jutok a végéig.

Végül is jó döntést hoztam és imádok vezetni!

2009. nov. 16. 16:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja bocs, autós iskolát kérdeztél..hát szerintem inkább oktatótól függ,mint iskolától...
2009. nov. 16. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Írj nekem az: s.impreza1@gmail.com-ra, és a részleteket elmondom.
2009. nov. 16. 16:12
 4/6 anonim válasza:
RITMO
2009. nov. 16. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Avval még bővíteném, hogy C,D akarom letenni a B már megvan és, hogy Budapesti vagyok és Újpalotán lakom.

2009. nov. 16. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Továbbra is a részletek: s.impreza1@gmail.com
2009. nov. 17. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!