Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Fiat Uno. Egyforma? Nem egyforma?

Fiat Uno. Egyforma? Nem egyforma?

Figyelt kérdés
A lányomnak Fiat Uno 1,1-es tipusú 3 ajtós kocsija van. A fűtőmotor olyan mesésen működik. Hol megy, hol nem. Azt kérdezném Tőletek, hogy ebbe jó az 1,0-es Uno vagy az 1,3-as Uno fűtőmotorja az 1,1-es típusba valón kívül? Mert én ki tudnám cserélni, csak nagyon szét kell szedni az autót miatta. És állítólag nem lehet benne szénkefét cserélni. Talán inkább vennék egy bontottat előtte.
2009. nov. 13. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Fűtőmotor?? Az mi?? A motor hulladékhőjét használja fűtésre az autó.
2009. nov. 13. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg kell a komment? Igen a motor hőjét használják a gépkocsik az utastér fűtésére. Belevezetik egy radiátorba, azon a fűtőmotor fújja át a levegőt és csodák csodájára felmelegszik és felfűti a kocsit. Ezt a levegőt ide-oda lehet irányítani. Pl a szélvédő üvegére, hogy te is tisztán lássál. Egyébként köszönöm a kimerítő, lényegre törő választ.
2009. nov. 13. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor fűtőventilátort írjál, mert úgy hívják, nem fűtőmotornak okostojás.
2009. nov. 13. 22:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Az okoska tojáska nem én vagyok. A fűtőmotor tengelyén van a ventilátor. Nekem nem ventilátor kellene, hanem a motorja ventilátorral együtt. Mert a ventilátor csak úgy nem forog saját magától. És akkor azt mondd meg, hogy a kis Unok mindegyike jó a lányom 1,1-esébe?
2009. nov. 13. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!