Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyes...

Miért van az, hogy egyes önkiszolgáló autómosókban szigorúan tilos az autómosó kefe használata?

Figyelt kérdés

Minap jártam igy egynél! Rámszóltak,hogy rakjam el a kefét,mert 30ezerre büntethetnek. ? Azt még megértem,hogy ne használjak idegen mosószert,mert ne kerüljön bele a 45* átszűrt trutyijukba. De ,hogy kefét???

Nyilván ennek az az értelme,hogy minél több pénz legyen beledobálva a gépbe.Az indok az volt,hogy az ő rendszerük kefe nélkül is tökéletesen eltávolít,minden szennyeződést.Cáfolom!!! 10ezret is bedobhatnék,a szennyeződés meglazitása nélkül sajnos fennt marad a retek. Hol élünk már??

2013. okt. 10. 21:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
Sziasztok. Én sem találok Debrecenben egy olyan önkiszolgálót ahol van habosító kefe. Anno Hollandiában voltam önkiszolgáló mosóban többször is. Iszonyat jó volt, nagynyomású vizes öblítés után jöhetett a habosító kefe, "okádta a habot". Mindent gyönyörűen megtisztított aztán szintén egy öblítés és kész. KB. 4 euroból és 10-15 perc alatt megvolt az egész. :)
2016. dec. 3. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem tilthatja meg,nem sértesz törvényt vele.
2018. jún. 19. 05:54
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

A probléma az hogy a sok olyan ember mint a kérdező és néhány hozzászóló azt hiszi, hogy ide kell járni autót tisztára mosni. Úgyhogy elmondanám mire való a benzinkúti önkiszolgáló GYORSmosó: Arra hogy odavidd az istenverte retkes autód és leveresd a nagyját, majd hazavidd rendesen lemosni a maradékot. Magasnyomásúval (mint azt okosan többen megállapítottátok) NEM lehet tisztára mosni egy autót.

Így is elég idegesítő amikor valami okos ember beleszór 3000 forintot, majd 4 percet mosat mind a 6 programon a bban reménykedve hogy patyolat tiszta lesz, te meg állsz mögötte mint a hülye 20 perce és várod hogy leverethesd a sarat a saját autódról 2 perc alatt.

Ha meglátnám hogy az előttem lévő elővesz egy sampont meg egy kefét, úgy eküldeném a p-be mint a huzat. Nem erre van kitalálva... Úgyhogy megértem a benzinkutasokat. Oltári nagy parasztnak kell ahhoz lenni hogy elővedd a saját eszközeid, és nekiállj lemosni az autód szivaccsal meg samponnal egy benzinkúti gyorsmosóban, miközben várnak rád 15-en hogy befejezd végre.

2018. dec. 24. 13:34
 14/15 anonim válasza:
Utolsó válaszolótól kérdezném otthon hogy mos autót akinek nincs kiépített veszélyes hulladék összegyűjtő ,ülepítő rendszere? A retkes olajsaras, fékporos, vegyszeres szennyezett vizet folyatod a földre? Esetleg az utcára? Hmmmm... Okos vagy te is!
2019. júl. 3. 15:54
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Látom nehezedre esik felfogni amit leírtam. De olvasd el mégegyszer.

Tudod mit? Kiemelem a lényeget: Arra való, hogy odavidd az autót, leveresd a kosz 85%-át. És elmenj szépen. Mert annál tisztább nem lesz magasnyomásúval.

Nem arra van kitalálva, hogy leveresd a 85%-át, majd elővegyél egy istenverte szivacsot és nekiállj lemosni a “maradék 15%-ot”. És ott állj bennt fél órán keresztül. Minden normális ember tudja, hogy hogy kell használni az ilyen autómosókat. Az ilyenek mint te, meg a kérdező meg hidd el hogy előbb utóbb úgy el lesztek küldve a p-ba ha nekiálltok ott szivacsozni, mint a huzat :D MERT NEM ERRE VALÓ. Vidd el akkor egy kézi autómosóba.

Vagy veresd le. Állj félre, aztán ott azt szivacsozol amit akarsz. Aztán ha kivártad megint a sort, akkor vissza mehetsz.

Van itt a közelben egy kút. 2 beállós önkiszolgáló mosója van. Van hogy akkora a sor, hogy a benzinkútra be sem tudsz fordulni. Sorba áll mondjuk 3-3 autó, pluszb1-1 amit épp mosnak. Komolyan lenne pofád egy ilyen szituban elővenni egy szivacsot, és feltartani a többieket egy óráig? Nem én lennék az első aki a seggedbe dugná azt a szivacsot hidd el :D

2019. júl. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!