Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Páv 2 vízsgába kéne segitség....

Páv 2 vízsgába kéne segitség. és ányszor lehet pót vizsgázni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos csak egyszer, utána már csak 2 év múlva. 15 napon belül lehet megfellebbezni és majd kapsz időpontot, általában egy másik helyen. De veled most mi a helyzet? Voltál egyszer és meghúztak?

Mert nyáron nekem is másodszorra sikerült a páv2.

2009. nov. 9. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ,igen az elsön voltam és bukta...most várom az idö pontot a róna utcába:(
2009. nov. 9. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Na pontosan én is így voltam, 1. vizsgán alkalmatlan, 2.-on megkaptam a határozatlan időre szóló páv2-t.

A Róna utcán a gép ugyanúgy néz ki amin vizsgázol, a pszichológus szerintem még normálisabb volt akivel elbeszélgetés van (1. nagyon kétszínű nő), hasonló módon. Egy sárga ház:)

Már a vizsga részleteiről szerintem felesleges írnom, mivel az elsőn voltál, láttad mi van kb. Amit rontottál az biztos hogy vissza kapod feladatnak, de abból is amit jól csináltál megismétlődhet. Nekem a másodiknál volt az ábrás, a sokgombos, a kormányos, az elbeszélgetés szintén volt. Ami nekem az elsőn nem volt és a másodikon volt egy olyan feladat: úgy képzeld el, mintha ülnél egy autóban utasként, és menne a városi forgalomban különböző forgalmi helyzetekben (van a két pedál, a jobb oldalit nyomod mint ha nyomnád a gáz pedált, akkor megy a "videó"). Amikor a képernyőn megjelenik 4 féle ábra: 2féle kék és 2 féle sárga, ha jól emlékszem a kék rombuszra kell hírtelen megnyomni a bal pedált, mintha fékeznél. A többire nem kell reagálni. De ha odakerül a sor a gép ezt fogja veled közölni egyértelműen és lehet hogy már találkoztál vele az elsőnél is attól függetlenül hogy én nem.

Én is annó különböző fórumokban beszéltem az emberekkel, és sokaknak egyezett a véleménye miszerint a bevétel miatt húznak meg sok embert az elsőn és a másodikon meg átmennek. Tehát ne idegeskedj, a másodiknál sikerülni fog az.

2009. nov. 9. 17:19
 4/8 A kérdező kommentje:
nagyon kedves vagy,de már csak az hiányzik a taxizáshoz tiszta ideg vagyok...akkor levélbe kapom a az uj idö pontott?mert csekket nem kaptam.
2009. nov. 9. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
A csekket is kapod egyúttal a levélben és az értesítésben benne lesz talán 8 napon belül kell befizetni, fizesd is be. Mert ha jól emlékszem rövidebb határideje van a másodiknál a befizetésnek és ha majd mész vizsgázni vidd magaddal a csekket amivel igazolod hogy befizetted. Sajnos több is mint az előző 12600 volt még nekem. Ja és küldtek olyat az értesítésben hogy vezetési gyakorlatra is kerülhet sor, ne foglalkozz vele, mert ha nem küldik annak is a csekkjét akkor nem lesz.
2009. nov. 9. 17:57
 6/8 A kérdező kommentje:

nem tudom őszintén be vagyok sz va ha ez nem sikerűl akkor kidobtam kb fél milliot...

köszi mindent!

2009. nov. 9. 18:15
 7/8 A kérdező kommentje:
átmentem köszi
2009. nov. 20. 12:31
 8/8 anonim válasza:
Köszönöm istenem, hogy nem taxis a munkahelyem!
2010. júl. 7. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!