Hogy lehet Egyekről (alföld) a legegyszerűbben Keszthelyre eljutni tömegközlekedéssel? (többlent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy el kell költöznöm apámhoz, aki Alföldön lakik - Egyeken... Én viszont nagyon nem szeretnék, plusz Keszthelyen nőttem fel...
Néztem vonatokat, buszokat Egyekről Keszthelyre, de mindegyik rengeteg átszállással megy, és a legnagyobb probléma az, hogy átmegy Budapesten... Én meg ott tuti eltévednék...:S:D
Szóval ha valaki tudna valami egyszerűbb módot arra, hogy hogyan jussak el vonattal, busszal vagy akármivel Egyekről Keszthelyre ( illetve vissza, bár az annyira nem fontos..) annak nagyon megköszönném , ha leírná..:/:)
2013. okt. 3. 14:38
1/5 anonim válasza:
Keszthelyről Debrecenig egyszer kell átszállni, ha vonattal mész. A linkre kattintva meg tudod nézni. A déliből a nyugatiba taxival vagy a 61-es, majd a 4-6-os villamossal lehet eljutni a nyugatiba. [link] A debreceni buszállomásról gyakran indulnak buszok Egyekre. A debreceni buszálloműsra a kettes trolival tudsz a legkönnyebben eljutni, meg is áll közvetlenül a buszállmás előtt.
2/5 anonim válasza:
1-es vagyok. az elvira.hun tudod megnézni a vonatokat. budapest-déliig sebesvonattal, a nyugatiból debrecenbe pedig IC-vel tudsz eljutni. bocsánat, hogy nem jó a link.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!:)
2013. okt. 3. 15:08
4/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem tévedsz el Budapesten :) Ha vonatozol, mindhárom pályaudvart metróval eléred, ha meg busszal mész tovább, hát a Népliget is elérhető metróval :) (metrón ezt tartsd szem előtt: ha át kell szállnod egyikről másikra, az a Deák téren lehetséges).
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. okt. 3. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!