Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival te is ideges...

Friss jogsival te is ideges voltál?

Figyelt kérdés

Lassan egy hete van meg a jogsim és egyelőre nagyon ideges vagyok ha el kell mennem a belvárosba autóval... Főleg indulás előtt rossz, utána viszonylag megnyugszom mert figyelek. Véleményem szerint nincs semmi baj a vezetésemmel ahhoz képest hogy most kezdtem, nem érzem magam elveszettnek a forgalomban, mégis folyton azt érzem hogy görcsbe rándul a gyomrom mielőtt indulnék.

Ilyen csak velem történik, vagy mással is előfordult?

2013. okt. 1. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor megkaptam a jogsit és egyedül kellett beülnöm a kocsiba, egy ideig azt csináltam, hogy olyankor indultam el kocsikázni, amikor tudtam, hogy viszonylag alacsony a forgalom.

Nálunk vasárnap ebéd után alszik a fél város, én akkor beültem a volán mögé, és végigjártam azokat az utakat, amiket tudtam, hogy a legnagyobb forgalomban is meg kell majd tennem.

De egész biztos, (ha nem Pesten élsz) van hétköznap is olyan napszak, amikor nincs csúcsforgalom, és nyugodtabb körülmények között tudsz gyakorolni.

2013. okt. 1. 16:00
 2/5 Dörmögő ***** válasza:
Jobb félni mint megijedni. Ez normális dolog, majd elmúlik ahogy nagyobb gyakorlatod lesz. Én inkább akkor voltam idegesebb az elején mikor a lányaimat is vinnem kellett magammal. De még itt vagyunk.☺ (kopp-kopp)
2013. okt. 1. 16:10
 3/5 Sinead ***** válasza:
Én a legelső alkalomkor voltam ideges, azóta semmi gondom.
2013. okt. 1. 16:39
 4/5 anonim ***** válasza:
én az oktatáson voltam ideges, amint nem ült mellettem senki, hogy mindenbe beleszóljon, nyugodtabb lettem, és sokkal kevesebbet is hibáztam
2013. okt. 1. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:

Na pont ez az, én Budapesten lakom, mégpedig elég közel a centrumhoz, tehát szinte bármelyik irányba indulok, át kell verekednem magam rajta. Igazából többnyire jól érzem magam az autóban, de van egy két hely ahol sikerült már kényelmetlen helyzetbe hozniuk, például ma az 1-es villamos felújítás miatt 1 órás dugó után rájöttem hogy a sáv ahol rákanyarodnék a Váci útra, le van zárva. Akkor rákanyarodtam a Váci útra de a kifelé vezető irányba, majd lekanyarodtam és a Frangepán utcán próbáltam valahogy visszajutni a Váci útra... Ez már magában is elég durva volt nekem csúcsforgalomban, de mikor rámváltott a lámpa és én még a kereszteződésben vártam a soromra, az már kicsit sok lett :D

De mindegy, még élek. Majd megszokom.

2013. okt. 1. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!