Mennyibe kerül b- jogsi? És beiratkozástol számítva mennyi idő mulva van a kezembe a jogsi? Elméleti rész megvan, csak vizsgázni mennék, de vezetési órákat vennék mert az nem megy.
Szerintem mai ára kb 150e
Attól függ menyi idő hogy mennyit bux.
És attól hogy milyen sűrün kapsz helyet ,orát.
Nekem 3 hónap volt legkevesebb.
Én idén csináltam a B kategóriás jogsit, nekem 160.000 Ft-ra jött ki, minden vizsgám sikerült elsőre, de a forgalmi vizsga előtt vettem még 4 plusz órát. Szóval, ha mindenből a minimum órát veszed és minden vizsga meg van elsőre, akkor 150.000 Ft körül van a legolcsóbban. Ennél olcsóbban nem igen jössz ki belőle.
Hogy mennyi idő alatt van meg, az attól függ, hogy milyen gyakran tudsz menni vezetni, ill. milyen gyakran tud az oktatód fogadni. A mi városunkban van olyan oktató, akinek alig van tanulója, innentől kezdve szinte bármikor lehetne menni hozzá, míg másnak rengeteg tanulója van, minden nap kora reggeltől estig dolgozik. Szóval ez változó.
A sikeres forgalmi vizsga után pedig még 2-3 hét, mire készhez kapod a jogsit, mert az okmányirodába még egy kicsit ülnek a papírok felett, mire kipostázzák a jogosítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!