Hol lehet a repülőtér közelében hagyni a kocsit egy hétre, ahol nem kell érte fizetni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 23:58
1/6 anonim válasza:
Közelben? Sehol..A reptéri parkolóban lehet de fizetni kell érte.De legalább őrzik..
2/6 anonim válasza:
Inkább parkolj le akárhol, ha mersz egy hétre, és menj ki BKV-val vagy taxival.
3/6 anonim válasza:
Én itt szoktam, nagyon korrektek, csak ajánlani tudom.
4/6 anonim válasza:
Ha már arra van pénzed, hogy elrepülsz valahová, ne sajnáld azt a pár ezer forintot az autó biztonságára.
Ezt nem gúnyosan írom, hanem segítő szándékkal. Esetleg megkérsz valakit, hogy vigyen el.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagyok, hanem debreceni, ha elvitetném magam, az még többe kerülne mint a repjegy oda-vissza...
2013. szept. 18. 10:28
6/6 anonim válasza:
Akkor nézz szét itt:
oszkar.com
zivi.hu
Még ha nem is megy senki a reptérre konkrétan, akkor is egy-két BKK jegyből megúszod.
Vagy menj alapból tömegközlekedéssel. Úgy értem vonattal, busszal. Az sem kibírhatatlan, és nincs a stressz, hogy vajon ott lesz-e a kocsi amikor visszaérsz, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!