Hogy jutok el a hármas határ hegyhez?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 23:07
1/9 anonim válasza:
Autóval, vagy busszal, biciklivel??? Amúgy csak végig a Szépvölgyi úton. Amikor már mész jó ideje egy erdei úton, majd hirtelen mégis lesz egy betonút jobbra, parkolóval amit jól lehet látni, na ott figyelj, mert jobbkéz szabály. És ha ott elfordulsz jobbra, majd mész-mész-mész a kanyarodó főúton, akkor egy jó kis kilátóhoz érsz, amiről látszik egész Pest. Ha pedig a Szépvölgyin végig mész ameddig csak lehet, de szó szerint, addig mész ahonnan már csak gyalogosan, vagy biciklivel folytathatod az utad - Akkor ott végig mész szintén az úton, ami nagy köves, akkor felmész a hegytetőre és onnan csodálhatod Pestet. Ez a része a kirándulós igazából, van sok ösvény. A másik rész, a jobbra betonút, oda akár kisestélyi ruhában is elmehetsz.
2/9 anonim válasza:
A Kolosy térről a 65-ös busszal is felmehetsz a Hármashatár-hegyre (Csak így parasztosan egybe/kötőjellel, nagybetűvel).
3/9 anonim válasza:
Harkonnen, minek szólsz hozzá, ha igazából fingod sincs? A 65-ös már az 1990-es évek közepe óta NEM megy fel a HHH-re, csak a Fenyőgyöngyéig közlekedik. Emiatt nem is ez a legjobb megoldás a hegytető megközelítésére: a Szentlélek térről induló 137-es busz Erdőalja úti fordulójától célszerű felsétálni.
4/9 anonim válasza:
Fingom van, kikérem magamnak!
'90-es évek óta? Na látod milyen régen BKV-ztam...
Hál' istennek!
:D
5/9 A kérdező kommentje:
megnéztem amentrendet de a 137 es busz nem megy az erdőaljai megállóhoz ki ez vég állomás a hogy Hüvös völgy
2013. szept. 22. 16:53
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Bocs a 2. én voltam, szóval a 3. említette a 137-es buszt.
8/9 A kérdező kommentje:
aha köszike akkor mégis oda megy tuti?
2013. szept. 23. 09:08
9/9 A kérdező kommentje:
Guckler Károly út ez egy megálló van ilyen térképn nekem máshol nem jelzte :)
2013. szept. 23. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!