Erdélyben mennyi most a benzin? Hány lej?
Figyelt kérdés
2008. júl. 2. 18:51
1/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy hány lej, de a forintos ára pár hónapja volt 260-270Ft.
2/8 anonim válasza:
Én kb 2 hónapja voltam. 20-30 forinttal olcsóbb ugyan mint itthon, de 30-50 bani (20-30 forint) eltérést is tapasztaltunk a kutak között. Pl. az ottani mol talán a legdrágább. Érdemes kivinni még forintot és eurot is, Erdélyben mindkettőt elfogadják,de a kutakon talán csak Lei-jel lehet fizetni.
Jó utat !!!
3/8 anonim válasza:
Szia! Megnézem neked holnapra és megírom egyébként itt vegyél mert erdélyben olcsobb mint ot. tehát ha átjöttél a határon akkor sokkal érdemesemm ott kevesebbet és itt majd elegendöt tankolni.
( nyaralni vagyok itt 3 hónapot és nagyon jo mindenkinek ajánlom :) )
4/8 anonim válasza:
4 lej felett sose tankoltunk erdélyben, ha ezt beszorzom a legmagasabb 70 forintos (1lej = 65-70ft) árral, akkor se kapok 280 magyar forintnál magasabb árat, tehát szerintem ott érdemesebb tankolni...
5/8 anonim válasza:
Igaz a válaszhoz nincs sok köze amit írok, ez csak egy tanács. Igaz a "MOL"os benzin a legdrágább de az a legjobb is, mert én tankoltam más kutaknál is de azoktól nem ment úgy a kocsi tőle, meg azt is észre vettem mintha többet is fogyasztott volna meg nehezebben indult meg ilyenek... De ez csak az én véleményem lehet mások nem így vélekednek erről.
6/8 anonim válasza:
En erdelyi vagyok es itt a legjobb kutak valoban a MOLos kutak es a benzin ugy 3.80 es 4.40 korul mozog....az nem tom mennyi forintban....
7/8 anonim válasza:
Asszem most a benzin literje ott kb. olyan 673 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 lej körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!