Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha éjszaka leszedett rendezámm...

Ha éjszaka leszedett rendezámmal rallyzunk a városban, akkor a rendőrök be tudnak azonosítani?

Figyelt kérdés
Ha nem kapnak el, sikerül lerázni őket.

2013. szept. 5. 22:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha semmi egyedi sincs a kocsi akkor nem. Mi alapján tudnának. Persze ha van irigyed az súghat nekik.
2013. szept. 5. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Addig lehet hogy nem tudnak amíg meg nem fognak, de azonnal utánaerednek ha meglátnak egy rendszám nélküli autót, ha 1 autóval nem tudnak elkapni megy a többi és előbb utóbb vége a hajtóvadászatnak.
2013. szept. 5. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha kisvárosról van szó, akkor úgy is megtudják, hogy ki volt az és utána sz0patni fognak. Nagyvárosban meg hmm, azért nem olyan könnyű szerintem meglépni, nem a filmekben vagyunk.

A városban rallyzásért meg amúgy is megérdemlitek, hogy elcsépeljenek egy kicsit gumibottal. Elvégre ha rátok nem vonatkoznak a közlekedési szabályok, akkor a többi jog sem nem igaz? :P

2013. szept. 5. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a rendőrök nem is, az orvosszakértők azért jó eséllyel.
2013. szept. 5. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
...feltéve hogy volt valami fém ékszer, vagy protézis, akár csak egy korona, vagy híd a fogsoron. Ezek elő szoktak kerülni a kiégett roncs átvizsgálásakor.
2013. szept. 6. 01:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Remélem a regisztrációs matricát is leragasztottad. ( ha van neked )
2013. szept. 6. 07:50
 7/8 anonim válasza:
Amikor 18 se voltam, megkaptam a jogsit, keresztapám azt mondta nekem:- fiam, úgy vezess, hogy fél lábbal a sírban, másikkal a börtönben , mikor beülsz a kocsiba. Nekem akkor nem hatott, meg is lett a károm belőle.. Hátha neked segít. Ki tudja. Remélem.
2013. szept. 6. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Arcfelismerővel - ha költenek rá- bármikor beazonosítanak. Lehet rajtad akár símaszk is.
2013. szept. 6. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!