Jogosítvány, de mikor?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy lassan 1hónapja hogy igényeltem jogosítványt, persze ez lesz az első, azt mondták hogy 3héten belül kipostázzák, ma érdeklődtm erre megadtak egy weboldalt ahol meg tudom nézni hol tart.Hát lassan 1hónap után is folyamatban van a kiállítása.Hogyan tudnám elérni hogy jövőhéten mindenképp megkapjam?Nem, nem a kis tini vagyok aki sürgetni akarja mindenképp, csak nekem fontos lenne hogy még a jövőhéten megkapjam.Előre is köszönöm a HASZNOS válaszokat.2013. szept. 5. 17:43
1/5 Dörmögő válasza:
Neked 3 hetet mondtak, viszont a valóságban 30 napon belül szokott megjönni, és szinte mindenhol 30 napot is mondanak, és nem 3 hetet. Megsürgetni őket közel esélytelen.
2/5 anonim válasza:
30 munkanap!
:D
Nincs olyan dolog ami ne várhatna!
Ha meg mindenkinek elújságoltad, hogy szeptember közepén már autóval mész plázázni, akkor most ráfaragtál!
:D
Még akkor is ha nem "kis tini" vagy!
3/5 A kérdező kommentje:
nem szokásom plázázni:)ergo senkinek nem újságoltam semmit, vagy olyan nagy bűn ha megkérdezik mikor lesz jogsim azt mondom elvileg 3hét?:)
szerencsére elvileg ma postázták ki, és igen ez most sürgős, de sajnos nem köthetem a kis orrodra miért, de nem plázázni hidd el, arra ott a jó kis autóbusz is ;)
2013. szept. 6. 14:04
4/5 A kérdező kommentje:
ja és még megjegyezném hogy nem, nem mindenhol 30 nap...
vagy lehet aki 1-2hét alatt kapta meg, ott egy másik időkontinumban élnek :O
2013. szept. 6. 14:05
5/5 Dörmögő válasza:
Azt írtam hogy 30 napon belül, és nem azt hogy 30 napra jön meg. Lefordítom neked: Akinek 2 hétre jön, az 14 nap, és az is a 30 napon BELÜL van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!