Megbírságoltak hajnali 3 -kor, rokkantparkoló helyre álltam. Valaki segítene?
Tegnap jöttünk haza családlátogatásából, este 10 óra körül megálltunk a szokásos helyen a tömblakásunk előtt. (2,5 éve lakunk itt)
Ma reggel amikor elindult a Férjem a munkába egy közterületes papir várta a szélvédőn. Amin összeg nincs, viszont van időpont és hogy tiltott helyen várakozott.
Az értetlenség után észre vettük hogy a villanyoszlopra feltettek egy rokkantparkoló táblát. Mi eddig és az este folyamán nem vettük észre és odaálltunk. Megszokás,sajnos.
3 nappal ezelőtt mikor elmentünk nem volt kint a tábla. Igazán figyelmeztetthettek volna előbb mielött bűntettnek. Ha jól olvastam a bírság 50.000 ft. Nem tudom miből fizetjük ki. (3 hónapos baba,párom min.bért kap éppen hogy kijövünk )
Valaki tudna tanácsot adni mit tehetnénk?
Előre is köszönöm!
Én megpróbálnám levélben leírni ezt, amit itt írtál, persze kicsit hivatalosabban, méltányossági kérelemként.
Hátha elengednek belőle valamit.
De, ha nem, akkor nincs mit tenni, mert tényleg nem megszokásból kell vezetni a KRESZ szerint...
Köszönöm a válaszokat! Most már biztos hogy a bírság összege 50.000 Ft.
Tudom, hogy nem kellene megszokásból vezetni, de ezt akkor is túlzásnak tartom. Soha nem kaptunk még semmilyen büntetést, tisztességesen élünk.
A Férjem azt mondta leüli a büntetést mert kifizetni ugy sem tudjuk. Méltányosság sincs vagyis kár az időt pocsékolni levél írással, legalábbis ezt mondta az ügyintéző.
Olvastam olyat is hogy a büntetést közérdekű munkával le lehet dolgozni. Erről tudd valaki valamit?
Esetleg ha valaki olvassa, akkor leírom: ha minden igaz megúsztuk. 😏
Érdeklődni csak is privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!