Hogyan csináljak? Elektromós roleremel amire még tettem rendszám táblát iss, az autópályán megbüntetet a rendör. Nem vagyok ezt hajlandó kifizetni, fellebezést irjak vagyy mit?
Műszaki vizsga, biztosítás minden rendben volt? Bukó volt rajtad? Világítás fel volt kapcsolva?
Ha valamelyik is nem akkor a rendőrnek volt igaza. Fizetned meg nem kell, le is ülheted.
(tudom, hogy csak kamu kérdés)
Csak egy unatkozó hülyegyerek, nem kell vele foglalkozni.
Egy háromkerekű bicikli vezetését nem nézem ki belőle, nem egy elektromos robogóét...
"Hogyan csináljak?"
Tanulj meg rendesen írni. Mondjuk szeptembertől, amikor elkezded a második osztályt...
5.!
Inkább kapcsolta vna be az SPM fokozatot és söpört vna el 200-al xD
Am. nem tudom mi az az elektromos roller, de tudni illik, hogy autópályán csak olyan jármű közlekedhet ami 70 km/h-s sebességet képes elérni/átlépni. Tehát nem közlekedhet rajta mezőgazdasági jármű, kerékpár, segédmotor, gyalogos és főleg nem ROLLER! Ami azt illeti én még a Suzuki Swifteket is ide sorolnám, de reménykedjünk, hát ha 1x hoznak egy jó KRESZ szabály változást is oda fönt :)
Egy újabb primitív Suzikifóbiás, gratulálok!
Tudom hogy egy volánbusz koszos ablakán át nézve a világot utálsz mindenkit, akinek akár csak egy Suzukira is telik, de a frusztrációidat az elmeorvosoddal tárgyald meg, ne itt éld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!