Mik a leggyakoribb hibák a tanulóvezetőknél?
17 éves vagyok,sikeres forgalmi vizsgát tettem(sajnos másodjára),és most 1-2 hetet várnom kell,amíg elkezdhetem a gyakorlati óráimat.Nagyon várom a vezetést,de tudom,hogy lesznek durva hibáim,rögtön az elején,az elindulásnál,a kuplung elég gyatrán megy.A tolatásom az nagyon durva,egyszer a kukoricásba kötöttem ki(ezt még anyával sikerült még régebben,talán 1,5 éve).
Arra lennék most kíváncsi,hogy nektek mik voltak és mik a hibáitok(ha jelenleg is vannak),és hogy mik a tapasztalataitok,hányadik óránál tartotok(ha még jártok gyakorlati órákra)..stb.
Minden érdekel,amit elakarsz mesélni!:D
Ha most kezdesz vezetni, akkor nem forgalmi vizsgán voltál.. :D
Én is idén nyáron tanultam meg vezetni. Eleinte kicsit tartottam tőle én is, hogy nagyon béna leszek, de nagyon durva hibát sosem vétettem. Jó, előfordult egyszer, hogy kanyarodás előtt minden megcsináltam, amit kell, indexeltem, lassítottam, megnéztem, hogy kell-e elsőbbséget adnom valakinek. Be is kanyarodtam, csak épp nem váltottam vissza. De ezt egy életre megtanultam. Az oktatóm nagyon türelmes volt velem, amire mondjuk szükség is volt. Az első 10 órát nagyon rossznak éreztem, de az oktatómmal beszélgettem és kiderült, hogy ez a maximalizmusom miatt lehetett, mert egyáltalán nem voltam olyan béna, mint hittem.
A kuplung kezelés az elején nekem is nehezen ment, időnként rángatott az autó meg ilyesmi, de belejöttem simán. Szóval nyugi, az oktató azért van ott, hogy megtanítson vezetni.
Utolsó válaszod 12:38-kor íródott, mégis sikerült lehagynod az "n"-t a hajnalbaN szóról.
Szóval maradjunk anniyban, hogy nem a fáradtságodon múlt, hogy butaságot írtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!