Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen az élete a kamion...

Wark150 kérdése:

Milyen az élete a kamion sofőrnek?

Figyelt kérdés

Engem az érdekelne hogy miután megvan a B-kategóriás jogosítványom mennyi idő után kezdhetem el C-re majd E-kategóriára ? Illetve ezek a PÁV 1-2-3 vizsga érdekelne hogy mi a különbség , szívesen olvasnék élmény beszámolókat.

Netán akinek nincs társasága szívesen csatlakoznék érdeklődés szempontjából.

2013. aug. 11. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát szerintem sz*-R. Persze vannak szép élmények meg minden, de az egész szakma egy nagy pöce lett sajnos.
2013. aug. 11. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát olyan az élete, hogy július 6. - a óta nem voltam otthon. Többet kereshetsz, mint otthon más állásban, az első évek izgalmasak, sok újat látsz, de aztán taposómalom ez is. Nem látod a családodat, barátaidat. A fél világ rád vadászik, mindenféle, részben egymásnak is ellentmondó, betartathatatlan szabályokkal keserítik az életed. Több százezres büntetések lógnak a fejed felett, nem kell ahhoz nagyon nagy kihágás, hogy ilyet kapj. Egy pillanat alatt elveszi a rendőr egy havi fizetésed, 28 napra visszamenőleg ellenőrizheti a vezetési időidet. A jó cég ritka, a hazaiak többsége vonogatja a pénzed, csal.

Nagyon igénybe veszi a párkapcsolatot, házasságot, nem sok nő bírja ki ezt az életet. Kb. ennyi.

2013. aug. 12. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!