Ha nagyon profin vezetsz, levezetsz 10 órát, mondjuk egy héten 5 hétköznap mész, 5x2 óra.
Ha nem vagy biztos a dolgodban, én ajánlom neked levezetni a 30 órát. Ez 15 vezetős napot jelent, ami 3 hét ha minden nap tudtok menni. Ha nagyon sürgős ez a jogsi dolog, akkor előre kérj vizsgaidőpontot még akkor is, ha nem vagy biztos benne hogy menni fog, mert nekem volt hogy egy hónapot kellett várnom a vizsgaidőpontra. A vizsga napján (1 hónap kihagyással, de itthon kicsit mindig vezettem) mentem egy kört (15 perc) az oktatóval, és utána vizsgáztam.
2013. aug. 9. 13:43
2/7 anonim válasza:
Hát, KRESZ után jelentkezel hogy sikerült kéne egy oktató. Akkor megkapod az oktatód és van 30 órád (15 tanpálya-15 forgalom).. Innen számolni kell hogy hányszor tudsz menni Ő hány alkalommal tud fogadni.. Ha minden nap tudsz menni, és napi 1 órát vezetsz akkor 2 hét alatt le van tudva a pálya és újabb két hét a forgalom.. De ha napi 2 órát akkor kevesebb.. De ez oktató függő is. Én speciel 2 órákat vezettem, 2 naponta mentem. :)
2013. aug. 9. 13:46
3/7 A kérdező kommentje:
Emberek!!!Köszönöm,meg még az érdekelne,hogy a tanpàlya az kötelező?Gondolom egy alkalom igen,de ha megy minden muszàj akor is kitölteni a rendelkezésre àlló időt?:))
2013. aug. 9. 14:13
4/7 Sinead válasza:
Nos a rutinpályán már csak az vezet, aki még fényképről se látott autót. Rutinból nem kell vizsgázni, helyette a forgalmi vizsga lett hosszabb, 55 perc körül. Én 40-45 percet vezettem.
2013. aug. 9. 14:26
5/7 anonim válasza:
Nekem 10 hónapra rá sikerül 54 óra és 3. vizsga után. Sztem azért ne siesd el, én siettem és az lett az eredménye, hogy elhúzódott meg dupla annyiba került. Am. ez oktató függő is. Ha sok tanulója van, mondjuk lehet 1x-re többen is vezettek akkor eltarthat egy ideig, mert hetente kb. 1-2 órát tudsz vezetni, de ha olyanhoz mész akinél esetleg kevesebben vannak mint az én oktatómnál akkor heti 3-5 órát is vezethettek. Javaslom érdeklődj ismerősöknél.
2013. aug. 10. 00:31
6/7 anonim válasza:
Amikor átmentem kreszen aznap bementem az autós iskolába rá egyhétre volt az első találkozó az oktatóval mert akkor volt idejelevezetem csak 13-órát vezettem le a többit beirta nekem elnézte mert elötte rengeteget vezettem magán utón. 2 hét alatt vezettem le rá 1 hétre jött a forgalmi vizsgám most volt júliusban elsőre átmentem. Itt szivtam meg mert elsősegély vizsgám nem volt még oda meg 2 hetet kellett várni az időpontra szóval ha nincs meg az elsősegély vizsgád akkor még most kérj időpontott! Utána mehetsz okmányirodába nekem kijött 4 nap alatt.
2013. aug. 11. 01:05
7/7 A kérdező kommentje:
Elsősegélyt már leraktam..Az nagyon laza volt,tiszta komolytalan.
Ma voltam vizsgán..1 pontot vesztettem.:)
A vezetés meg megy mint a karika csapás vagyis csak úgy érzem,hogy megy.
Na mindegy,remélem hamar meglesz mert egy élmény uralni valamit!:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!