WestEnd, Mammut és Aréna Plaza mélygarázsa mennyire biztonságos nagy (obb) értékű autóval, hosszabb ideig?
a bazilikánál levőt próbáltam, ott választasz egy üres beállót, bemész, ott ráállsz egy autónyi tálcára, becsukod a tükröt, antennát stb (ki lesz írva), kijössz a beállóból, kapsz egy zsetonszerű kerek izét, a rendszer pedig tálcástól elteszi az autódat valahova.
visszafelé az automatába bedobod a zsetont, kifizeted a parkolást, a gép megmondja, hogy melyik kiállónál kapod meg az autót. odamész, megvárod amíg előkerül a kocsid (pár perc), a zsetonnal kinyitod az ajtót, majd távozol.
kényelmes, cserébe drága.
a plázaparkoló biztonságosabb, mint az utcán, de azért értéket nem hagynék ott láthatóan...
Köszönöm! Mindent el szoktam rakni csomagtartóba, kesztyűtartóba, ülés alá. De sajnos a GPS tartókonzolja nem úgy van kiképezve, hogy naponta többször leszedjem, és felrakjam. Lehámozni a szélvédőről rohadt nehéz, feltenni szintén. Így hogy azért az autó feltűnőbb, és ott a GPS tartó, azért még mindig nem vagyok nyugodt, de most hogy mondjátok hogy be van kamerázva, így azért be merek állni. Ezt az automata garázst pedig egyszer kipróbálom!:)
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!