Magyarországon hogyan tudom használni a magánrepülőgépemet?
Konkrétan az érdekelne, hogy mit kell elintézni ahhoz, hogy magyarországon tarthassam a repülőgépemet, leszállásokra magyar reptereket igénybe tudjak venni stb. A repülőgép típusa egy TU- 154 (1999 évj.)
*A kérdést egy orosz ismerős teszi fel, aki szeretne magyarországra költözni. Én ebben a kérdésben csak a tolmács szerepét látom el. Előre is köszöni a segítő válaszokat!
Nehezen.
Ha az ismerősöd Ferihegyről felszáll a gépével, a legközelebbi magyar reptér ahol le tud szállni vele ugyanott van, ahonnan elindult.
Nem beszélve arról, hogy mi egy kis ország vagyunk, úgyhogy a fordulóknál vigyázni kell, hogy a szárny vége nehogy kilógjon az országból.
Szóval helyedben én meggyőzném róla, hogy egy biciklivel jobban jár.
Azért gondolom nem országon belül használná a gépet.
És szerintem legalább 2 olyan repülőtér van Magyarországon ahol le és fel tudna szállni.
Amennyiben rendelkezik az ismerős gépe az EU országain belül előírt berendezésekkel akkor Ferihegy és Sármelléken leszállhat vele.
De még egyszer mondom nagyon sok Tu-154 biztonsági eszközök híján nem engedhető be az EU országaiba.
" A tartás " költségei meg egyediek..bizonyosan számos "handling" cég adna árajánlatot.
Szerintem az ottani illetékesekkel vedd fel a kapcsolatot, aztán ők megmondják neked a tutit.
Az oldalon gondolom van valahol elérhetőség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!