Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Magyarországon hogyan tudom...

Magyarországon hogyan tudom használni a magánrepülőgépemet?

Figyelt kérdés

Konkrétan az érdekelne, hogy mit kell elintézni ahhoz, hogy magyarországon tarthassam a repülőgépemet, leszállásokra magyar reptereket igénybe tudjak venni stb. A repülőgép típusa egy TU- 154 (1999 évj.)

*A kérdést egy orosz ismerős teszi fel, aki szeretne magyarországra költözni. Én ebben a kérdésben csak a tolmács szerepét látom el. Előre is köszöni a segítő válaszokat!

2013. aug. 6. 19:47
 1/7 Shai-Hulud ***** válasza:
21%

Nehezen.

Ha az ismerősöd Ferihegyről felszáll a gépével, a legközelebbi magyar reptér ahol le tud szállni vele ugyanott van, ahonnan elindult.

Nem beszélve arról, hogy mi egy kis ország vagyunk, úgyhogy a fordulóknál vigyázni kell, hogy a szárny vége nehogy kilógjon az országból.

Szóval helyedben én meggyőzném róla, hogy egy biciklivel jobban jár.

2013. aug. 6. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért gondolom nem országon belül használná a gépet.

És szerintem legalább 2 olyan repülőtér van Magyarországon ahol le és fel tudna szállni.

2013. aug. 6. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Amennyiben rendelkezik az ismerős gépe az EU országain belül előírt berendezésekkel akkor Ferihegy és Sármelléken leszállhat vele.

De még egyszer mondom nagyon sok Tu-154 biztonsági eszközök híján nem engedhető be az EU országaiba.

" A tartás " költségei meg egyediek..bizonyosan számos "handling" cég adna árajánlatot.

2013. aug. 6. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Az első válaszoló annyira gyerekes választ adott, hogy ki kéne innen dobni
2013. aug. 6. 21:44
 5/7 Shai-Hulud ***** válasza:
31%
A negyedik válaszolónak meg annyira nincs humorérzéke, hogy ki kellene innen dobni.
2013. aug. 6. 22:02
 6/7 A kérdező kommentje:
igen a TU-154 elég nagy és hangos repülő, a zajártalmi szintet tullépte, ami az EU-ban megvan állapítva, de 2006-ban átlett alakíttatva a repülőgép így a maximális szint alatt van, megkapta a nemzetközi repülési engedélyt, tehát ezzel nincs gond. olyan repterek mint a Malpensa- Milano, CDG-Paris, Los Angeles LAX, Luton, Heathtrow stb. befogadják, nem ez a gond, hanem hogy hogyan lehetne magyarországon tartani a gépet (leginkább Debrecenben). Én is pilóta voltam a szovjet időkben, rengeteget repültem a TU-154-esekkel, a MiG 21,23-asokkal, huzamosabb ideig állomásoztunk Sármelléken, de mikor széthullot a Szovjetunio, a hadsereget kivonták magyarországról, de én nem tértem vissza oroszországba. odahaza leselejteztek bennünket, az új kormánynak már nem voltunk jó pilóták.
2013. aug. 7. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az ottani illetékesekkel vedd fel a kapcsolatot, aztán ők megmondják neked a tutit.

[link]

Az oldalon gondolom van valahol elérhetőség is.

2013. aug. 7. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!