Biciklivel a Margit-szigetről ki lehet jönni a Margit-hídon át?
de nemazvolt a kérdés h lehet e biciklizni a margithídon, hanem az h a margitszigetről ki lehet e jönni a margit hídon.
a margitszigeten továbbra is lehet biciklizni a hídon, és asszem az aluljáron keresztül kitudsz jönni rá a margithídra, ahol télleg tábla szerint tolnod kell,
Harmadik: Második vagyok. Igazából nem lehet tudni mi a kérdés, mert nem pontos. De mivel ez most időszerű problémája a budapesti kerékpárosoknak, bátorkodtam arra gondolni, hogy a kérdező arra kíváncsi, vajon a szigetről le fog e tudni jönni kerékpárral a Margit hídon át vissza a városba úgy, hogy ezzel ne okozzon problémát magának. Am-block ne sértsen szabályokat. Sőt még azt is mertem feltételezni, hogy szegény kerékpáros esetleg az Árpád hídon hajt fel a szigetre, ezért odafelé menet nem látja, hogy a Margit hídon mi a helyzet.
Nyilván nem arra kíváncsi, hogy fizikailag képes e ezt megtenni, avagy a szigeten marad mint Robinson Crusoe!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!