Miért nincs realitás alapja az interneten hirdetett alkatrészeknek?
Nagyon sok alkatrészekért olyan árakat írnak hogy a harmada is sok lenne. Sőt ha van egy másik eladó aki ugyanazt a terméket feléért hirdeti és akkor sem kell el akkor miért hirdeti duplájáért. Főleg abból a perspektívából nézve hogy elég szűkösen él az átlag magyar ezért elég jól átgondolja hogy mire mennyit ad ki.
Itt gondolok az apród, jófogás de legfőbbképp a vaterán hirdetett dolgokra.
Tudom nincs közöm hogy ki mennyiért hirdeti a saját tulajdonát, de mi értelme van hogy hónapokig sőt évekig fenn van bizonyos termékek. Tudom hogy aki aranyáron rak fel valamit annak nem kenyérre kell.
Mert irigyek.
Mindjárt részletezem.
Én is jártam már úgy, hogy próbáltam alkudni, mert hát nem véletlen veszek a neten használt cuccot.
(az már mellékes, hogy ha én valamit meghirdetek X összegért, akkor a legnagyobb pofátlanság is előfordul, pl. hogy megveszi a feléért vagy még kevesebbért, stb.)
Na tehát. Mondjuk van valami 19 ezerért.
Én kérdem, hogy alkudhatok-e, odaadná 18-ért?
Erre írja vissza, hogy nem, mert így is milyen "olcsón" adja, és akkor inkább kidobja a kukába.
(most itt globálisan írtam, nem konkrétan csak autó alkatrészekről van szó)
Aztán ugye ott a lomtalanítás, és a sok füstös már viszi is el a tök jó cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!