Köteles valamit tenni ilyenkor az autósiskola?
Figyelt kérdés
Az autósiskola illetve a kresz tanfolyam egy bizonyos városban volt, a teljes összeget egyben fizettem be, amiben ugyebár benne van az, hogy átvisznek vizsgázni egy közeli nagyvárosba (kb.60 km). A vizsga előtti héten felhívtak telefonon, hogy sajnos nem tudják biztosítani az átjutásomat, mivel egy délelőtti és egy délutáni vizsga van, a délutánira csak én voltam feljelenkezve, egy emberért nem indítanak buszt. Úgy voltam vele, ha esetleg nem sikerül, majd átvisznek a következő alkalommal, így megoldottam az átjutásomat, azonban a vizsga sikeres volt, így nem kell többször mennem. Visszakérhető az autósiskolától az utazásra befizetett összeg, ha a szerződés szerint biztosítaniuk kellett volna az átjutásomat? (amikor telefonáltak, meg is kérdezték, akarok-e másik alkalommal menni, mikor át tudnak vinni, a válaszom igen volt, majd visszahívtak, hogy sajnos ez sem megoldható már)2013. júl. 22. 17:03
1/1 anonim válasza:
Elméletileg vissza kell hogy adják mivel nem vetted igénybe a szolgáltatásukat, de azt is megbeszélheted velük hogy gyakorlaton vennél az árából plusz órákat. Szerencsére nekem ilyen problémám nem volt, mert volt itt a közelben egy NKH kirendeltség ahol kisebb csoportok vizsgázhattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!