Miért csinálják ezt egyes emberek?
Biztos tudtok olyan esetről ahol a túlfűtött sofőr kiakarta próbálni a vezetési tudását, na én ma kerültem ilyen helyzetbe
Pirosat kaptunk első voltam a sorban, mellettem egy Tdi motoros ford mondeo, a faszi nézegetett meg méregette a motoromat, amikor bezöldült a lámpa elkezdte nyomni neki rendesen, kb fél másodperc alatt 4-esbe ott hagytam
Mire számított? Egy 100ccm-es gyorsasági meg fog még egy drágább autót is közúton
Ti csináltatok már ilyet?
Én már olyat is láttam h 3 sávos úton pirosnál állt egy autó, volt egy full szabad hely, meg egy olyan, ahova csak közeledett autó. Na egy autós durván bevágott, kb leszorította a piroshoz közeledő autót, csak h helyet hagyjon nekem, pont mellé tudjak állni és versenyezzünk. REngeteg ilyet láttam már. Többnyire éjjel autózás velejárói.
Illetve motorozásé is ezek szerint. Ezekkel nem tudsz mit csinálni, kíváncsi, vagy csak nem bír magával, sok volt valamiből a munkahelyén, otthon veszekedés volt, vagy csak simán egyet kocsikázni akar, stb..
Miért csinálják ezt egyes emberek?
Mert mindig találnak egy ostobát akit tudnak ugratni!
Te is felvetted a kesztyűt, -nem?
Egyébként: ki akarta próbálni, 4-esbeN, megfog, és a mondatok végén a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!