Okmányirodába milyen papírok kellenek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A jövő héten megyek az okmányirodába megcsináltatni a jogsit. Pontosan mit kell vinni? Azt megvan, hogy a közlekedés felügyelethez kell vinnem az elsősegélyes papírkát. Kapok egy igazolást, ez eddig megvan. Olvastam olyat, hogy kell az orvosi alkalmássági is. Node azt már másfél éve csináltattam. Egy példány ugye ment az autós iskolának. Azt kapom én vissza a felügyeletben?2013. júl. 18. 22:33
1/3 anonim válasza:
Vigyed az orvosi papírkád..
kellenek a papírok amiket megkaptál az utósiskolától és kell az az igazolópapírka is.
Pénzt vigyél kapsz csekket azt postán befizeted visszaviszed. fotó aláírás kész..
a személyidet meg lakcímigazolót és egyébb kártyákat is vigyél magaddal.
2/3 anonim válasza:
Az orvosi alkalmasságit is vinni kell, de abból elvileg 2 példányt kaptál, az egyiket leadtad az autósiskolánál, a másik pedig nálad maradt. És nem baj, hogy 1,5 éve csináltattad, mert az alkalmassági 10 évig érvényes. Legalábbis én 2012. decemberében csináltattam, és 10 évig érvényes.
A közlekedési felügyelettől kapott papírokat, orvosi alkalmasságit, személyit, lakcímkártyát kell vinned, ill. 4 vagy 5 ezer Ft-t kell befizetni, ezt pontosan nem tudom.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. júl. 20. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!