Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A GYSEV-nek, hogyhogy olyan...

A GYSEV-nek, hogyhogy olyan tiszták mindig a vasúti kocsijai?

Figyelt kérdés

Észrevettem , hogy azok a zöld-sárga GYSEV kocsik mindig tiszták kívül, meg a mozdonyaik is általában.

A kocsik festése sem kopott sosem.

Gyakrabban festik és mossák őket, mint a Mávnál?

2013. júl. 15. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel az egy jobb társaság jóval, így van pénz a takarításukra, karbantartásukra. Én is észrevettem már hogy jóval igényesebbek mint a MÁV vonatai. A mozdonyaik azért néznek ki jobbak, mert valamivel újabb fajták és jobban is vigyáznak rá, plusz a festésüket sem olcsó módszerrel csinálták hanem drágább jobb minőségű időálló festéket raktak rá, ezt egy ismerősömtől tudom.
2013. júl. 15. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:

"Mivel az egy jobb társaság jóval,"

Huhahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Gyere a vasútra dolgozni, és pár nap alatt megváltozik a véleményed...

Ez a kérdés-válasz is tipikus példája annak, hogy a szart is el lehet adni pralinének, ha kifényesíted.

Amúgy a gysev még annyit sem fényezi a kocsijait mint a MÁV. Főleg most rászoktak arra, hogy főjavításkor is csak a forgóvázat fújják át de azt telibe...

Egyszer mutatnék képeket úgy, hogy ne tudjátok melyik melyik társaság kocsija, lenne meglepetés...

2013. júl. 15. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:

"hanem drágább jobb minőségű időálló festéket raktak rá"

Muhahahahhaahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa II.

Bocs ezt megint nem tudom kihagyni. Persze. Aranyfestéket használnak. Ugyanazt a festéket használják, sőt sokszor antigrafitti nélkül ellentétben a MÁV-osokkal.

Bahh, inkább nem is koptatom a billentyűzetet. Szeressétek a gysevet :)

2013. júl. 15. 16:33
 4/4 anonim válasza:
Az az igazság, hogy a máv-nak is csak pár vonala, gépe, vagonja lenne ő is jobban fenn tudná tartabi. Egyépként máv csőd közeli
2013. júl. 18. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!