Mennyiért és hol tudnám eladni ezeket a gumikat?
Van pár garnitúra gumim amik már nem hiszem, hogy kelleni fognak ezért eladnám őket.
Első kérdésem az lenne, hogy hol tudnám őket eladni? Tudom, tudom neten hirdetni. De nincs hozzá kedvem. Aztán hívogatnak, hülyeségeket kérdeznek meg postázgassam, stb. Áááá! Nekem egy olyan hely kellene ahova beviszem őket, leteszik elém a pénzt és mehetek. Tudtok ilyet? Lehetőleg Budapesten.
Második kérdésem pedig az, hogy reálisan mennyi lehet az értékük?
- 5db BFGoodrich All-Terrain T/A 265/70R16
Terepjáró nyári gumi. Kb 95%-os! Új ára 52 ezer/db.
- 4db Michelin Super Sport K1 295/35R20
Személyautó nyári gumi. Kb 80%-os. Új ára 115 ezer/db!
- 5db Michelin Primacy HP ZP 245/45R17
Személyautó nyárigumi. Kb 70%-os. Új ára 80 ezer/db!
- 4db Michelin Pilot Alpin PA2 ZP 245/50R18
Személyautó téli gumi. Kb 90%-os. Új ára 110 ezer/db!
- 4db Michelin Agilis 185/75R16
Kisteherautó nyári gumi. Vadi új, soha nem volt használva! Új ára 40 ezer/db!
Beszélj valami gumissal, ha lusta vagy hirdetni, de ne számíts nagy pénzekre, mert aki használt gumival kerekedik, az rendszeresen jár ki Ausztriába, Németországba és ott a bejáratott helyeken 100 Euro-ért tele rakják az autót használt gumikkal!
Nem beszélve arról, hogy ezek nem népautókra való gumik, így nehéz eladni még egy gumisnak is.
Szerintem örülhetsz, ha 20 ezerért átveszik...
Ha a Soroksári úton mész kifelé, akkor a Trilak után van egy Agip kút, mellette egy gumis. Törteli a tulaj, lehet megegyezhetsz vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!