Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miskolciak! A búzatértől hol...

Miskolciak! A búzatértől hol van a Szinva?

Figyelt kérdés

Hogy lehet eljutni oda? Gyalog?

Részletesen írjátok már le kérlek.

2013. jún. 30. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A patak? Esetleg a szinvapark?

Gondolom az utóbbi.

A váróterem irányába elindulsz aztán mész egyenesen. Ott lesz az MVK-nak a központja is(vagy mi az) ott is mész tovább az aluljáróba, ott elmész egyenesen a végéig és kimész jobbra. Aztán ott követed a járdát ami elkanyarodik balra. A végén a zebránál meg már látnod kell a célt.

2013. jún. 30. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát no! Én nem Miskóci volnék. Nohiszen! Hanem osztán, egyszer elrepűtem fölötte. Möntünk Szlovákiábúl Horvátországba. Utána vissza busszal Szögödre. Tudja könd, ahun Rúzsa Söndör bötyárködött hajdan. De ne rohangáljunk ennyire előre! No hát, láttam, ho a Szinva az Ady híd centör, vagy másnévön a Szinva park és a pörkölóház között csörgödöz! Na, otté' van e!
2013. jún. 30. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!