Telefunken kérdése:
Kb másfél hónapja egy alumínium öntözőcső be gurult az autóm és nem hívtunk rendőrt?
Figyelt kérdés
úgy beszéltük meg hogy meg veszem a csövet de ö vette meg. Az autón nagyobb kár lett de a tulaj fel akar jelenteni mivel olyan összeget kér ami nekem sokk.nekem eböl lehet valami bajom hogy nem fizetem ki ha fel jelent ?2013. jún. 19. 11:38
1/9 anonim válasza:
Ebből nem sok minden derül ki. De ha sáros vagy akkor igen. Neked meg nem tökölni kellett volna hanem ha te voltál a hibás akkor elismerni a hibádat s a biztosítóddal rendezni. Meg akkor most nem lennék abban a helyzetben hogy vagy valós a kárigény vagy nem rád akarja verni. Lehet jobban jársz ha fizetsz.
2/9 A kérdező kommentje:
elvileg én vagyok a hibás mert nem húztam be a kézi féket, de viszont az én károm az nagyobb mert egy peugeot autó roll van szó és megtört a 2 hátsó lámpa burák meg a kaszni is be horpadt amit festeni is kel újra. de ha nem fizetem ki és bíroságra viszi az űgyet nekem aból mi bajom lehet ?
2013. jún. 19. 12:03
3/9 anonim válasza:
Ha te voltál a hibás akkor mindenki magasról tesz rá hogy a te kocsidban nagyobb kár keletkezett. Meg kell térítened a másiknak okozott kárt, aztán hogy a saját megadnak okozott anyagi kiadásokkal mi lesz az a kutyát se érdekli rajtad kívül.
4/9 A kérdező kommentje:
hát az komoly. na m1 kösz azé a segítséget
2013. jún. 19. 12:30
5/9 A kérdező kommentje:
ja meg még annyí hogy mi lehet belőle mire kötelezhetnek ?
2013. jún. 19. 12:31
6/9 anonim válasza:
Ha nem csináltá fényképeket a helyszínen, akkor sokminden nincs a kezedben. Mire kötelezhetnek? kifizesd az összeget....
7/9 A kérdező kommentje:
a srác az készített képeket a öntöző csőről meg az autó roll is.Így tudnak kötelezni valamire ?
2013. jún. 20. 11:33
8/9 anonim válasza:
Ha vannak fényképek akkor valószínüleg megnyeri a pert, és a bíróság kötelez téged a fizetésre. Jobban járnál ha megegyeznél a csávóval.
9/9 A kérdező kommentje:
én próbáltam vele meg egyezni, csak vele nem lehet.Egyet hajt hogy bíróságra viszi az ügyet.A másik meg csillagos eget kér fizetni valót.
2013. jún. 20. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!