Bandika88 kérdése:
Ti mivel lakatolnátok a biciklit?
Figyelt kérdés
Van U lakat, láncos lakat,sodronyzár,riasztó.Ezekkel rendelkezem.Mi lenne a tökéletes kombináció.Gyors legyen a lakatolás mégis biztonságos.Az u-lakatnak van tartója (könnyű a szállítás,de nem lehet mindenhová latakolni a mérete miatt)Lánc(jóval hajlékony,de dög nehéz a szállítása és leveri a festéket a vázon)sodrony lakat(könnyű de gyorsan elvágják)Tippek?Jah és ne nézzek ki ultra hülyén a sok lakattal.Féltem a kerót.Lopták már el :(2013. jún. 13. 18:57
1/7 anonim 

válasza:

2/7 anonim 

válasza:

Én vettem egy ABUS U lakatot. Azért az elég biztonságos, ha nem egy kihúzható kresz tábla oszlophoz lakatolsz.
3/7 anonim 

válasza:

Én a segédmotoros időszakomban lánccal rohangáltam - a festék leverése ellen jó trükk, ha húzol rá valami vékonyfalú, szintén hajlékony csövet. Aztán elmozdulás ellen lehet pl. a lánc és a cső közepénél rögzíteni, műanyag bilincset átszúrva a csövön és átfűzve az egyik láncszemen át. Azért a közepénél, hogy a hosszváltozás ne zavarjon bele a dologba. :)
4/7 anonim 

válasza:

U lakat. Ha nem találsz helyet, ahova le lehet zárni, akkor elgurulsz odáig, ahol le lehet, aztán visszasétálsz. Nekem 4 éve van, eddig mindig találtam helyet 100 méteren belül.
5/7 Alex Fly 

válasza:

U-lakat. Vagy lánc. Veszélyesebb környéken esetleg mindkettő. Sodrony felejtős: esetleg kiegészítésképpen az U mellé pl. kereket vagy nyerget vázhoz rögzíteni. De önmagában max dísznek jó. Riasztó? Azzal együtt is el lehet vinni...
A lényeg, hogy mindig erősebb lakatod legyen, mint a melletted lezárt, jobban kinéző kerónak... :)
6/7 anonim 

válasza:

Voltam tegnap vizsgázni az egyetemen, odaértem 1 órával előtte, így végignézhettem, ahogy egy kolléga 15 percen át nem tudja levenni a kínai U-lakatot a bringájáról és már telefonálni készült. Gondoltam odamegyek segíteni: két nagyobb ütéssel és egy rántással lent volt a lakat.
Szóval érdemes megnézni milyen fajtát vesz az ember (engem nem érint ugye, mert nem bringázok, de hátha nektek jótanács).
7/7 anonim 

válasza:

Pont ezért nem érdemes lejjebb adni egy ABUS lakatnál. Drága, de nem véletlenül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!