Mivel rögzítsem a külső tükröt?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy ilyen külső tükröt:
A helyzet az hogy az autómra nem kapok hozzá való adaptert és a háromszög is kicsi viszont tőcsavarral fel tudnám fogatni és úgy el is férne a tükörtartón. Levettem a tükör talpat és maradt a két ovál alakú üres lyuk amibe kellene a tőcsavart tenni. Milyen ragasztóval tegyem be a tőcsavart hogy tartósan megfogja és ne adja meg magát a rázkódástól és az ajtó becsukásoktól ? Mi építési szorítóhabra (nem purhabra) gondoltunk nem tudom ez mennyire jó megoldás ? Elméletileg ez nagyon erősen meg fogná (persze a tőcsavar végére csinálnánk egy biztosító lemezt ami nem engedné kiesni magát a tükröt) tehát nem tudnám lehúzni a tőcsavarról.
2013. jún. 9. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!