Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Erre milyen kresz szabály...

Erre milyen kresz szabály vonatkozik 2013-ben?

Figyelt kérdés

Amikor én is csináltam a jogsit (2012 nyara) akkor úgy mondták, hogy csak 2 év után húzhatok futót, ha már nem kezdő jogosítványom lesz. De egyik ismerősöm idén csinálta meg a jogosítványt és neki azt mondta az oktatója, aki rendőr is, hogy húzhat futót, kezdő engedélyjel de csak akkor ha ül az autóban olyan személy akinek már nem kezdő engedélye van. Azt mondta, hogy erre 2013-ban jött ki egy új szabály.

Igazából csak ide kellene menni 8 km-re egy másik városba, de azért nem akarom kockáztatni a jogosítványomat.

2013. jún. 2. 20:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget :)

Erre voltam kíváncsi

2013. jún. 3. 14:40
 12/13 anonim ***** válasza:

"de csak akkor ha ül az autóban olyan személy akinek már nem kezdő engedélye van."

akkor ennyi erővel az is vezethet aki melletted ül

nincs ilyen törvény ez 100%

2013. jún. 3. 16:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Ez az :) Szóval érdekes ez a dolog, szerintem nincs ilyen törvény vagy szabály. De mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ezt az infót honnan szedte az az oktató.
2013. jún. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!