A BKV büntethet ideiglenes diákigazolvánnyal?
Ezzel tudtam csak igazolni magam,elfogadták. De ezen se fotó se semmi nem volt,se anyja neve,csak a sulim neve,az én nevem,születési datumom,a lakcímet pedig bediktáltatta velem ,ahol véletlenül a pestit adtam meg,ahova nem vagyok bejelentve,csak a nagybátyám.
Kérdésem csak annyi,hogy elviekben ezt bárki ellophatta tőlem,kötelességük egy nyomtatott,fotómentes papír által megbüntetni? Elviekben el is veszthetném,hiszen csak ideiglenes.
Az a baj,hogy még van 1 tartozásom azóta a bkv felé,de ki akarom fizetni,viszont anélkül,h ezt a diákosat kifizetém,nem engedik ,nekem meg nincs 32 ezrem,mivel diák vagyok és nincs munkám.
Részletekbe lehet fizetni ?:SS Mondjuk havonta 3000?
most akkor megbüntettek vagy nem?
hiába mondod be hogy elhagytad, ellopták stb. be kell jelenteni, onnantól számít elhagyottnak.

Na jó, én megpróbáltam, többször végigolvastam, de nem értem, hogy mi a probléma.
Megbüntettek vagy sem? Van diákod vagy sem? Elhagytad vagy sem?
Gyakorlatilag érthetetlen a kérdésfeltevésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!