Hol tudok kerékpárra "indexet" venni? Lehet venni a DUPLA2 bringaboltban?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy indexet venni a bicajomra.Láttam 1700ft-ért de nem volt raktáron.Én olyat láttam hogy ezek vannak rajta:
-index
-duda
-féklámpa
2013. máj. 17. 18:11
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Biciklire magyarországon csengőt kell tenni! Nem szabályos a kürt!
3/8 anonim válasza:
És irányt jelezni kötelező karral olyan nincs hogy nem jelzek karral mert meg fognak büntetni!
4/8 A kérdező kommentje:
uccsó
Figy milyen büntetés? Haggyál már csak azért vennék mert jól néz ki!És ki mondta hogy nem jelzek karral?Én szoktam de am. is falun élek szval.. :P
2013. máj. 17. 19:01
5/8 anonim válasza:
fölösleges ráköltened, pár év múlva veszel egy simsont, és azzal játszod majd a falukirály posztot.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést hogy azt mondjátok semmi szükség,vagyánykodós,stb. Hanem azért hogy válaszoljon valaki (elsőnek köszönöm)és nem azért hogy kritizáljanak engem.
U.I.: Az a szánalmas, aki veszekedni akar.
2013. máj. 18. 09:26
7/8 A kérdező kommentje:
Ha hülyesének tartod,akkor se kell offolni.
2013. máj. 18. 09:52
8/8 anonim válasza:
ebay-en olcsóbban megkapod nézz szét ott. Ez is onnan van, csínából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!