Most tényleg azt akarják h újravizsgázzon minden autós, az új kressz miatt? Hát komolyan, kell ez nekünk?
Ha nem a '60-as években születtél, akkor kérdezd meg a szüleidet, hogy mi történt a legutóbbi nagy KRESZ változáskor 1976-ban!
Magyarországon akkor lépett életbe az európai normákhoz igazított gyökeresen megváltozott KRESZ, de senkinek sem kellett újra vizsgáznia, pedig akkor tényleg szinte az egész megváltozott!
Nem tudom, lesz-e belőle valami, vagy csak hangulatot akarnak kelteni...
És igen, kell ez nekünk. A KRESZ állandóan változik, egy 20 éves ismeretanyaggal ma már nem mész semmire. Az előző hozzászólókkal ellentétben szerintem nem 2 ill. 5 évenként kellene újravizsgázni, hanem egyszerűbb lenne, ha a jogosítvány érvényességének meghosszabbítását kötnék vizsgához -legalább a változások ismeretéhez. Nem tudom, a vezetői engedélyek tulajdonosainak hány százaléka van tisztában azzal, hogy pl. az utóbbi 2-3 évben mi változott?
Majdnem biztos,hogy nem lesz mindenkinek új vizsgázás, már csak azért is mert kivitelezhetetlen...
Egyébként az előző hozzászólásokra reagálva, orvosi vizsgálat már eleve a legnagyobb baromság, csak pénz lenyúlás, meg a jogosítvány meghosszabítás is. Visszavonásig kellene adni a jogosítványokat, és ha valakinek olyan műtétje van vagy betegsége akkor kéne visszavonni. Én vezetek pár éve kb.5 , 200 ezer km -n balesetmentesen túl vagyok , de a tesztet csak 65 %-ra töltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!