Milyen halálos gázolás volt áprilisban cegléd és tápiószentmárton között?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 22:58
1/2 anonim válasza:
Ez nem tuti en is arra jottem haza amikor a baleset volt. Ejszaka olyan fel 11 kor volt, ha erre gondolsz. Egy fogyatekos urge megszokott az alagsorbol cegledrol es elgyalogolt vagy elbiciklizett odaig es amioor az ejszaka oozepen iott arra egy autos akkor pedig ele ugrott. De nem biztos!!!! En is cdak ugy hallottam. Akkor jottem en is arra hazafele. A kamion frlig az arokban volt miatta a mentok pedig elesztettek valakit az uton de sajnos meghalt. Meg is alltam egy pillanatra de jottem tovabb. Lattam hogy mar elegen vannak ott.
2/2 A kérdező kommentje:
hú nem semmi nem lehetett kellemes olvastam b.ervin volt a sofőr de nem ő volt a hibás.
2013. máj. 25. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!