Hogy tudnék eladni egy papírok nélküli Ladát?
100 ezerért vettem még 3 évvel ezelőtt, minden papírjával együtt,viszont átíratni nem sikerült,mivel a motorszám nem egyezett a forgalmiban lévő számmal..Illetékek ki lettek fizetve,de gyakorlatilag nincs a nevemen az autó,így eladni sem tudnám szerintem papírokkal együtt.
Egyébként "csapatós" autónak lett véve,úgyhogy egy kicsit meg van kínozva,de a motorja indul,csak felfor a víz 5 pár perc után.Egyébként más hibája nem nagyon van,azon kívül,hogy szarul néz ki.
Itt egy kép.:
Szerintetek mennyit érhet,illetve,hogy adjam el?
Azért annál többet érhet. Tavaly egy szerelő adott volna 10 ezret a motorjáért,még így is,hogy felforr a vize.
Aztán a maradék vas talán van egy 20-as?
Bontóban is csak úgy veszik be, ha te vagy a tulaj.
Ha nem írattad át, akkor kapnod kellett volna már egy szép szabálysértési bírságot.
Esélytelen. Nem genyóskodásból, de az egyetlen érték a benzin, ha van benne.
Ez az érdekes,hogy nem kaptam semmit sem.
De mint mondtam,az illetékek ki lettek fizetve, az eredetiségvizsgán derült ki,hogy nem kaphatja meg,mivel nem típusazonos motor van benne. De akkor végül is a nevemen van ha minden igaz?
Ha a motort kivenném,és az összes használható dolgot kiszerelném belőle,akkor a kasznit nem lehet eladni vasba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!