Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Helyszíni bírságot 30 napon...

Helyszíni bírságot 30 napon túl is be lehet fizetni?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam, de ha esetleg nem lesz meg 30 napon belül a pénz, akkor 30 napon túl pár nappal is be lehet fizetni vagy nem? Ha nem fizetem be addig, mennyi idő mire intézkednek valamit?

2013. máj. 11. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
aha, nekem is volt ilyenem és, be tudtam fizetni úgy is hogy fél évvel utána (az esetre rá fél évre küldtek egy levelet bíróságtól hogy mennem kell tárgyalásra... DE ott volt hogyha a tárgyalás napjáig befizetem a csekket, akkor nem lesz semmi, befizettem, azután elküldtem a csekk fénymásolatát levélben a bíróságnak, és nem lett semmi..) de azért sztem minél előbb fizesd be, biztos ami biztos..
2013. máj. 11. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. máj. 11. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor abból nem lesz gond ha 1-2 héttel később fizetem be?
2013. máj. 11. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

nem, 1-2 hét csúszás azért belefér :D

mondom nekem is csak fél évre rá küldték a levelet h mi a helyzet :D de azért fizesd be hamar :DD

2013. máj. 11. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármikor befizetheted. Amikor már vinnének a rendőrök , hogy leüld az összeget a börtönben, még akkor is visznek magukkal csekket utolsó esélyként.
2013. máj. 15. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!