Hol kapok egyszerű műanyag szelepsapkát Pécsen?
Figyelt kérdés
Az autószelepnél kisebb méretű kellene. Néztem már Praktikerben, Tescoban, Hervisben, de nem találtam. Intersparban volt, de csak szeleppel együtt és csak 1db.
Esetleg valamelyik bicikliboltban lehet hogy akad... Valaki nem tudja biztosan, hogy valamelyikben van-e? Mert akkor nem kéne végigjárnom az összeset.
2009. szept. 28. 14:44
1/7 anonim válasza:
menj el a szelepsapkaboltba, az erdész utca 86 szám alatt megtalálod, van ott minden méretű, én ott vettem az MTZ-hez világítós szelepsapkát, hogy amikor megyek a Diszkóba akkor legalább tudjon világítani és én legyek az ARC:D
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem is tudtam, hogy van szelepsapkaboltba! :)
Megnézem.
2009. szept. 28. 18:18
3/7 anonim válasza:
majd írj, hogy sikerült - e venni
4/7 A kérdező kommentje:
Oké.
Az előbb kicsit elírtam, azért remélem érthető volt. Szóval azt nem tudtam, hogy van direkt ilyen bolt.
2009. szept. 28. 21:59
5/7 anonim válasza:
Hát ne hülyéskedj már, minden sarkon látsz egyet, főként eldugott kis utcácskákban vannak, mivel túl nagy lenne rá az igény, hisz ki nem akar az MTZ-re vagy a Szuszkájára spéci szelepsapkát, hisz mitől mástól csúszik le a bugyi mint a szelepsapkaXD
6/7 A kérdező kommentje:
:D
2009. szept. 29. 08:40
7/7 A kérdező kommentje:
Végül is idő hiányában nem mentem el abba a szelepsapka boltba. Megvettem, ami az Intersparban volt. A csomagban volt két sapka, meg egy szelep 300Ft-ért. Ennyit megért és legalább van egy pót szelepem.
2009. okt. 9. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!