Ha nem vettem át az Asztriából jött levelet, ami valószínűleg közlekedési bírságról szólt, akkor mi történhet?
Figyelt kérdés
Tavaly augusztusban egy kis faluban bementem az egyirányú utcába szemből, és 35 euróra akartak büntetni, de nem volt nálam pénz, ezért lefotózták a személyimet és lakcímkártyámat. Szeptembertől dolgoztam, de a kollégiumom címére októberben jött egy ajánlott levél Ausztriából (gondolom a bírság), amiről az értesítést most láttam meg, 7 hónappal később. Érdemes ezzel foglalkozni?2013. ápr. 29. 13:55
1/3 anonim válasza:
Nem fognak elfelejteni. Csak kicsit magasabb lesz az összeg, amit fizetned kell.
2/3 Napkiraly válasza:
Én jeleztetném a postán, hogy elköltöztem :)
3/3 anonim válasza:
Ha nyugati rányba utazol a későbbiekben, akkor még sokszor átmehetsz ám Ausztrián. Azt hiszem 70 euro fölötti bírságoknál van kölcsönös adatcsere jelenleg, de ki tudja, mit hoz a jövő.
Én kifizetném, mivel később sokkal nagyobb kellemetlenség lehet belőle, ha ráterhelnek minden sz*rt. Arrafelé drágán dolgozik még a kukás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!