Mennyi benzinpénzt tudna fizetni a munkahelyem, úgy, hogy az neki ne kerüljön semmibe?
Van ilyen lehetőség, hogy a munkahelyem fizeti a benzinem, vagy legalább egy részét, és utána leírja az adóból, vagy valami ilyesmi? Oda-vissza 120 km-t autózok naponta.
(Remélem érthető a kérdés, nem nagyon vagyok otthon a témában)
Nincs ilyen lehetőség, természetbeni juttatásnak vennék, és nagyon magas adója lenne.
Bérletnek egy részét lehet adni úgymond "kedvezményesen" - de most már annak is magas az adója.
Jobban járna a munkahelyed, ha ennyivel emelné a fizetésedet.
Lehetséges, ha amúgy a cégnél van céges autó, akkor viszed nekik a számlákat és el tudják számolni. Más kérdés, hogy erre hajlandóak-e.
Sok éve dolgoztam egy cégnél, a saját autómmal jártam dolgozni, kifizették a költségemet, cserébe vinnem kellett számlákat.Kicsit pofátlanul kérték, hogy vigyek a magánutaimhoz tankolt mennyiségekről is (ezen már nyertek is nem keveset), ráadásul 9ft helyett 3ft amortizációt fizettek nekem km-enként (megvolt km alapján, hogy nekem mennyit térítenek).
Ebbe akkor szoktak belemenni a cégvezetők, ha nyerészkedhetnek rajta (ha sokkal nagyobb rajta a hasznuk, mint amit kifizetnek neked).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!