Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok vele?

Ti mit csináltok vele?

Figyelt kérdés

Hova kenitek a gombócot amikor,autóvezetés közben az orrotokat túrjátok?

1 zsepi

2 ülés alá

3 szőnyeg

2013. ápr. 7. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ma 22:15 :D :D :D
2013. ápr. 7. 22:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Aki nem túrja az hogy szedi ki,amikor fujásra nem jön ki,a zsepivel meg nem bírja megfogni?
2013. ápr. 7. 22:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Az vagy álszent, és titokba mégis túrja, vagy már az agya helyén is fika van.
2013. ápr. 7. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem nincs a kocsiban rádió, annak a helyén vagy egy mélyedés, ott tartom a papírzsebkendőt, és könnyen oda tudok nyúlni, ha kell. Ha haladok, akkor addig általában visszatartom, míg meg tudok állni, és csak megállás közben bíbelődök ezzel.
2013. ápr. 7. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Én általában felkelés után a reggeli mosakodás közben szoktam mindent kibányászni, amit csak lehet. Ez legtöbbször elég egész napra, viszont van, hogy becsúszik nedvesebb időben némi maradék, ilyenkor nem vagyok szívbajos, ami kijön, az távozik egy határozott, kecses mozdulattal a lehúzott ablakon keresztül. Ilyenkor figyelni kell arra, hogy ne legyen melletted senki, mert más személygépjárművére, motorjára, kerékpárjára nem illik fikát pöckölni az íratlan etikai kódex szerint. Ilyenkor tehát körülnézek, hogy tényleg a susnyásba, vagy az aszfaltra kerüljön. De ez a ritkábbik eset. Amúgy ha nagyon ragaszkodó a rakoncátlan, akkor tartsd egy kicsit élivel a menetszélnek, bármennyire is tapad, 15-20 másodpercen belül leviszi az ujjadról a szél.
2013. ápr. 9. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a műszerfalra kenem mindet. Egy sorban, egyenlő távolságra. Szépen Monk-osan.☺
2013. ápr. 11. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!