Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez valami kamu? Kapott már...

Ez valami kamu? Kapott már valaki ilyen SMS-t?

Figyelt kérdés

5 perce érkezett, a feladó "BELUGYMIN":

Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át másik gépjárműbe!

Belügyminisztérium

Nincs is már Belügyminisztérium! Mi ez a kamu szöveg?

No meg itt ülök a meleg szobában...

:D

2013. márc. 15. 19:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
De van belügyminisztérium. Délben volt egy sajtótájékozatójuk. Ott volt Pintér Sándor, országos rendőr főkapitány, honvédségtől valaki, meg a mentőktől valaki. Ezt is elmondták amit te kaptál sms-ben.
2013. márc. 15. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

2010 óta megint BM-nek hívják, nem?

Több ismerősöm is kapott ilyet, én mondjuk nem. Találomra küldhették ki, mert többen kaptak akik otthon üldögélnek és nem akadtak el egyáltalán.

Mondjuk a szöveg kamu - a segítségre várhatnának az autójukban... Nálunk ha a gazdák nem mentek volna ki a traktorjaikkal meg homlokrakodókkal (amikkel hétköznap a trágyát pakolják), akkor páran ráfáztak volna, vagy megfagytak volna a kocsijukban. Így legalább az iskolaépületben vannak, ha még ott vannak, annyit tudok biztosan hogy reggel kb. 100-an voltak elszállásolva amikor ott voltam én is.

2013. márc. 15. 19:15
 3/12 szántóvető ***** válasza:
100%
ez valós,erről volt szó a 18:30-as RTL-hírekben is.ez ilyen kör-SMS,nyilván azoknak szól akik az országúton rekedtek.
2013. márc. 15. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg minden T-Mobile és Vodafone előfizető megkapja ezt az sms-t. Ez az időjárás miatt az utakon rekedteknek szól, de mivel nehéz lett volna a cellainformációk alapján leszűrni azt, hogy kinek kell elküldeni, ezért minden előfizető megkapta/meg fogja kapni. Nem kamu.
2013. márc. 15. 19:17
 5/12 anonim válasza:
73%
Van Belügyminisztérium, és mi is kaptunk ilyen üzenetet. Azért, mert rengetegen rekedtek az autóikban a nagy hó miatt. Ha már van interneted, olvashatnál értelmes dolgokat is, pl. híreket, vagy átnézhetnéd Magyarország minisztériumainak a listáját...
2013. márc. 15. 19:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Bocs én még leragadtam az Önkormányzati minisztériumnál!

Nem bírom én már ezt a tempót!

:(

Szóval akkor P.S. emberei spam-elnek?

2013. márc. 15. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja, én épp most kaptam meg az sms-t, öt perce.. itt a jó meleg lakásban.
2013. márc. 15. 20:13
 8/12 anonim válasza:
Mi is kaptunk és nagyon is komoly. Tesóm is T-mobile-os, de ő nem kapott. Nyilván nem tudják, hogy ki rekedt az utakon.
2013. márc. 15. 20:15
 9/12 szokratesz ***** válasza:
Nondtam is a barátnőmnek, hogy most fogod magad kimész a garázsba és addig bennt ülsz a kocsiba amíg pintér sanyi bácsi nem szól, hogy előjöhetsz.
2013. márc. 15. 20:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Ma 20:31-kor.
2013. márc. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!