De van belügyminisztérium. Délben volt egy sajtótájékozatójuk. Ott volt Pintér Sándor, országos rendőr főkapitány, honvédségtől valaki, meg a mentőktől valaki. Ezt is elmondták amit te kaptál sms-ben.
2013. márc. 15. 19:10
2/12 anonim válasza:
2010 óta megint BM-nek hívják, nem?
Több ismerősöm is kapott ilyet, én mondjuk nem. Találomra küldhették ki, mert többen kaptak akik otthon üldögélnek és nem akadtak el egyáltalán.
Mondjuk a szöveg kamu - a segítségre várhatnának az autójukban... Nálunk ha a gazdák nem mentek volna ki a traktorjaikkal meg homlokrakodókkal (amikkel hétköznap a trágyát pakolják), akkor páran ráfáztak volna, vagy megfagytak volna a kocsijukban. Így legalább az iskolaépületben vannak, ha még ott vannak, annyit tudok biztosan hogy reggel kb. 100-an voltak elszállásolva amikor ott voltam én is.
2013. márc. 15. 19:15
3/12 szántóvető válasza:
ez valós,erről volt szó a 18:30-as RTL-hírekben is.ez ilyen kör-SMS,nyilván azoknak szól akik az országúton rekedtek.
2013. márc. 15. 19:16
4/12 anonim válasza:
Elvileg minden T-Mobile és Vodafone előfizető megkapja ezt az sms-t. Ez az időjárás miatt az utakon rekedteknek szól, de mivel nehéz lett volna a cellainformációk alapján leszűrni azt, hogy kinek kell elküldeni, ezért minden előfizető megkapta/meg fogja kapni. Nem kamu.
2013. márc. 15. 19:17
5/12 anonim válasza:
Van Belügyminisztérium, és mi is kaptunk ilyen üzenetet. Azért, mert rengetegen rekedtek az autóikban a nagy hó miatt. Ha már van interneted, olvashatnál értelmes dolgokat is, pl. híreket, vagy átnézhetnéd Magyarország minisztériumainak a listáját...
2013. márc. 15. 19:17
6/12 A kérdező kommentje:
Bocs én még leragadtam az Önkormányzati minisztériumnál!
Nem bírom én már ezt a tempót!
:(
Szóval akkor P.S. emberei spam-elnek?
2013. márc. 15. 19:18
7/12 anonim válasza:
Ja, én épp most kaptam meg az sms-t, öt perce.. itt a jó meleg lakásban.
2013. márc. 15. 20:13
8/12 anonim válasza:
Mi is kaptunk és nagyon is komoly. Tesóm is T-mobile-os, de ő nem kapott. Nyilván nem tudják, hogy ki rekedt az utakon.
2013. márc. 15. 20:15
9/12 szokratesz válasza:
Nondtam is a barátnőmnek, hogy most fogod magad kimész a garázsba és addig bennt ülsz a kocsiba amíg pintér sanyi bácsi nem szól, hogy előjöhetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!